Strength & Flex

Deze workout is is op ieder niveau te volgen, het hoogste niveau is mischien wel topsport.
 
Als een salade worden Hatha Yoga, Power Yoga en Pilates door elkaar gehusseld en dan geserveerd met een ontspannende dressing.
 
Alle spieren worden ingespannen, uitgerekt en ontspannen. Iedere les is anders, afhankelijk van het weer (op hete dagen zal er meer Hatha Yoga tussen zitten en op koude dagen meer Power Yoga) en hoe we ons voelen. Ook hier is het alleen belangrijk dat je voelt wat je doet en dat je jouw eigen grenzen ervaart, accepteert en respecteert.
 
Ook bij deze les ben je continu in beweging, maar geen pasjes, geen disco muziek, en je hoeft geen prestatie te leveren. Kijk hoever je komt en voel wat er onderweg gebeurt, voel wat de adem voor je doet.
 
Kracht en flexibiliteit staan centraal in deze les. Alle spieren komen aan bod, zelfs die spieren waarvan je niet wist dat je ze had, laat staan dat je ze kon voelen.
 
Een les duurt anderhalf uur, neem een grote handdoek mee om op te liggen, een flesje water (geen limo, sap e.d.), en eventueel een kleine handdoek tegen zweet als je daar snel last van hebt.
 
Na de les is er nog tijd voor een kopje thee en een nabespreking.