Korting & Spelregels

FAMILIEKORTING: Het tweede familielid krijgt € 5 korting, het derde familielid krijgt € 10 korting
 
STADSPASKORTING € 5 per maand
 
Alle abonnementen dienen de eerste week van de maand te worden betaald.
 
Bij inschrijving betaal je de eerste en de laatste maand. De opzegtermijn is 1 maand. De maand dat je opzegt hoef je dus niet meer te betalen. Je betaalt via de bank dus je hebt altijd bewijs dat je betaald hebt.
 
Als je 24 uur van tevoren afbelt, mag je de les op een andere dag inhalen, mits er plaats is in de les van jouw keuze. Als je 1 X per week komt mag je 1 X per maand inhalen, bij 2 X per week dus 2 X per maand. Als je dezelfde dag of niet afbelt, mag je de les niet inhalen.
 
Lessen die ik afzeg (vanwege ziekte of andere verplichtingen), hoef je niet te betalen. Lessen die jij afzegt, ook als dit 24 uur van te voren gebeurd, moeten wel betaald worden.

Als je wisseldiensten hebt, of oproepkracht bent, kun je het beste een 10 rittenkaart kopen. Dan spreken we van te voren af op welke dagen je wilt komen. Dit is nodig om teleurstellingen te voorkomen, vanwege de grootte van de (knusse) studio. De 10 rittenkaart is drie maanden geldig. Let op; geen geld retour indien de kaart na drie maanden niet geheel gebruikt is. Ik raad je daarom aan de eerste paar weken 2 X keer per week te komen. Dan raak je de laatste weken niet in de knoop ;-)