Buiten Yoga

Als het weer het toelaat, geef ik regelmatig buiten Yoga lessen, lekker in de natuur, de wind door je haren, frisse lucht. Meestal bij de Noordelijke Yplassen maar Spaarnwoude yogaat ook lekker heb ik ontdekt. Van te voren opgeven is noodzakelijk, anders weet je niet waar we zijn. Meestal op zondag maar bij voldoende animo ook op zaterdag mogelijk.

Zomers bij temperaturen boven de 25 graden gaan we met de gewone lessen van studio Shantivan ook naar buiten. Dus het excuus "het is te warm om naar yoga te komen" gaat niet op. Vooral de avond lessen van 20.00 uur zijn heerlijk buiten. Buiten hebben we meer plek, dus je kunt je altijd opgeven voor een buitenles 's avonds. Rond een uur of zes (18.00) besluit ik of het warm genoeg is om naar buiten te gaan. Als je zoet bloed hebt, raad ik je aan iets tegen de muggen mee te nemen.

Als je lid bent bij studio Shantivan kosten de buitenlessen niets extra als hetje eigen les is. Als leden een extra buitenles willen volgen kost die 11 Euro met of zonder eigen mat.

Voor niet leden kost een buitenles 17 Euro als je geen eigen mat hebt en 16 Euro als je wel je eigen mat meeneemt. Nogmaals het is dus belangrijk dat je je opgeeft en laat weten of je je eigen mat meeneemt.

Ook leden moeten zich opgeven ivm het meenemen van het juiste aantal matten. Opgeven kan per telefoon, sms, whatsapp of email.

We vertrekken vanaf de studio meestal met de auto, regelen we van te voren wie met wie mee rijdt, maar je mag natuurlijk ook met de fiets gaan. In dat geval moeten we wel even afspreken waar we elkaar ontmoeten. Je zen is foetsie als je gestresst moet lopen zoeken en ons niet kan vinden en mijn telefoon staat uit als we begonnen zijn.