Bedrijfssport

Veel bedrijven komen er achter dat werknemers beter in hun vel zitten en dus productiever zijn als ze regelmatig sporten. Het is wetenschappelijk bewezen dat mensen die genoeg bewegen minder vaak ziek zijn. Sommige werkgevers kiezen ervoor om de sportschool voor de werknemers te betalen, anderen halen liever een sportdocent naar het bedrijf. Shantivan staat open voor beide, zowel tijdens als buiten kantooruren.
 
Alle sporten die ik aanbied zijn zeer makkelijk te geven in een bedrijf. Bijna ieder bedrijf heeft wel de mogelijkheid om een ruimte hiervoor in te richten. Desnoods tijdelijk, even de stoelen en tafels aan de kant zetten, vloer vegen, klaar. Geen geluidsoverlast, geen gebonk want springen op muziek doen we niet.
 
U kunt kiezen welke sport u aan wilt bieden, maar misschien weten de werknemers wel precies wat ze willen, (we kunnen er ook een afwisseling van maken. Misschien wilt u zelf matten kopen, misschien heeft u liever dat ik de materialen verzorg.) Alles is in overleg mogelijk.
 
Teambuilding, en een ontspannen sfeer in uw bedrijf, Shantivan helpt u erbij.
 
U kunt zowel lessen van een uur als lessen van anderhalf uur boeken. Afhankelijk van de grootte van de ruimte kunnen er wat mij betreft max 25 personen per les meedoen.
 
Workshops Lachen Zonder Reden kunnen één uur, anderhalf uur of twee uur duren, hangt er vanaf hoelang u wilt lachen met het personeel. Maar lachen kan je nooit te vaak of te lang doen, dat is zeker.
 
Voor meer info en tarieven, neem contact op.